Persbericht: Simyo beste prepaid provider van Nederland

Van alle simkaarten in Nederland is een groot deel nog steeds prepaid. Waarom nemen mensen anno 2016 nog steeds een prepaid simkaart? MobielAbonnement.nl zocht het uit en deelde de Prepaid Award uit.

Waarom is prepaid populair in Nederland?
Het belgedrag is van grootte invloed op de keuze voor een prepaid. Prepaid tegoed is gemiddeld 6 tot 12 maanden houdbaar en daardoor worden er geen vaste maandelijkse bedragen betaald voor iets waar men geen gebruik van maakt.

Soms kiezen mensen ook voor de voordelige tarieven, die een stuk lager zijn dan wanneer je een toestel met een abonnement hebt.

Een andere reden kan zijn dat mensen een tweede of derde telefoon gebruiken, er een telefoon van de zaak bij hebben, te jong zijn voor een abonnement, een losse telefoon hebben gekocht of simpelweg geen mobiel abonnement willen of kunnen afsluiten.

Het staat tevens buiten kijf dat men met een prepaid kaart echt alleen betaalt voor wat je gebruikt. Deze redenen, plus het feit dat je controle hebt over de kosten, maken de prepaid simkaart nog steeds erg populair, aldus het onderzoek.

Na een selectie heeft MobielAbonnement.nl diverse providers vergeleken, namelijk Simyo, KPN, Vodafone, Simpel en Tele2. Aan de hand van aspecten die de respondenten van een enquête het belangrijkste vinden, is de Prepaid Award uitgereikt aan Simyo, die de beste prepaid provider van Nederland is in 2016. Niet alleen onderscheidt Simyo zich van de andere providers door de voordelige tarieven en het feit dat je ‘in de min’ kunt staan (en dus altijd een gesprek kunt afmaken); het is tevens een klantgerichte provider.

Bron: MobielAbonnement.nl

— EINDE PERSBERICHT —

Noot voor de redactie

Er is een enquête geweest onder ouders/voogden met een gezin. Hieruit zijn de bovenstaande aspecten naar voren gekomen als belangrijkste factoren voor een abonnement. Op basis van deze factoren heeft MobielAbonnement.nl onderzoek gedaan naar de meest geschikte providers.

Bronvermelding

Gegevens mogen alleen worden overgenomen met bronvermelding MobielAbonnement.nl.

Over MobielAbonnement.nl

De expertise van MobielAbonnement.nl ligt bij de kennis van zaken op het gebied van abonnementen die providers aanbieden. Voor vragen of terugbelverzoeken kunt u contact opnemen met Lars (lars@mobielabonnement.nl).

Laat een reactie achter

Got Something To Say:

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *