Vind alle providers en alle telefoons

Awards

Bij MobielAbonnement.nl willen wij de keuze voor een mobiele aanbieder gemakkelijker maken. Daarom delen we ‘awards’ uit, in verschillende categorieën. Zo zie je bijvoorbeeld welke aanbieder de snelste internetverbinding levert, welke de beste prepaid biedt en wat de meest gezinsvriendelijke aanbieder is.

MobielAbonnement.nl beoordeelt providers regelmatig op verschillende vlakken. Zo kijken wij bijvoorbeeld naar de snelheid van de internetverbinding en of het bijvoorbeeld mogelijk is een dataplafond voor kinderen in te stellen. Daarnaast concentreren we ons niet alleen maar op abonnementen, maar doen we ook onderzoek naar prepaid. De beste aanbieders krijgen een award. Zo kunnen we ons doel bereiken: Nederland beter informeren over mobiele telefonie.

youfone snelste internet

Snelste internet

Het mobiele dataverbruik in Nederland groeit gestaag. De afgelopen jaren verdubbelde het gebruik zelfs. Welke provider biedt nu het snelste internet aan? Om daar achter te komen doet MobielAbonnement.nl voortdurend vergelijkingsonderzoek. Daarbij worden de verschillende snelheden van mobiele aanbieders met elkaar vergeleken. Wie internet met de hoogste snelheid aanbiedt, wint de award voor ‘Snelste internet.’

Check hier het gehele bericht over de award.

Beste Prepaid Award

Wij doen ieder jaar een onderzoek onder mensen die een prepaid hebben of geïnteresseerd zijn in een prepaid. Binnen deze enquête komen aspecten naar voren die afnemers belangrijk vinden bij het afsluiten en de oriëntatie op een prepaid. Deze informatie gebruiken wij om, op basis van de aangegeven behoeften bij prepaid, de beste prepaid provider van Nederland te benoemen. In 2016 is deze award uitgereikt aan Simyo!

2016: Simyo Lees hier meer over het onderzoek.

Meest gezinsvriendelijke provider

Jaarlijks houden we een enquête onder gezinnen. Hierbij komen allerlei aspecten aan bod die een gezin belangrijk vind m.b.t. het gebruik van de mobiele telefoons. Dankzij deze enquete kunnen wij op zoek gaan naar de meest gezinsvriendelijke provider. De aspecten die naar voren komen koppelen wij aan onze kennis van providers en mobiele contracten. In 2016 is deze award als eerste uitgereikt aan Youfone!

2016: Youfone

Heb je nog meer vragen?

Heb je nog vragen? MobielAbonnement.nl staat je graag te woord. Bekijk onze blog of neem contact met onze support-afdeling.


Volg ons op