Vergelijken: Welk mobiel abonnement past bij jou

Vandaag de dag kun je zoveel verschillende abonnementen afsluiten dat men al gauw in de war raakt en eerst uitgebreid onderzoek moet doen voordat hij of zij een mobiel abonnement afsluit. Om het je allemaal wat gemakkelijker te maken hebben we een aantal voorbeelden voor je op een rij gezet. Welk abonnement heb je bijvoorbeeld nodig wanneer je een budget gebruiker bent?

Budget gebruiker

Wanneer je een budget gebruiker bent houdt dat in dat je vrij weinig gebruik maakt van alle betaalde functies op je telefoon:
Internetten:

  • Dat doe je zoveel mogelijk via Wi-Fi
  • Bellen en sms'en? Dat doe je amper en kan eventueel ook via Wi-Fi
  • Meer dingen?

Wanneer je een budget gebruiker bent is het aan te raden om voor een goedkoop abonnement of voor een sim only abonnement te gaan. Let hierbij op de aantallen MB’s die je kunt gebruiken. Wanneer je weinig gebruik maakt van internet heb je vaak aan 100MB internet per maand genoeg. Wat betreft bellen heb je vaak aan 60 minuten per maand genoeg en als budget gebruiker misschien nog wel minder.

Gemiddeld gebruiker

De gemiddelde gebruiker maakt iets meer gebruik van internet op mobiel dan de budget gebruiker. Deze groep heeft per maand ongeveer tussen de 250MB en 1GB nodig. Af en toe een filmpje kijken, zo nu en dan een spelletje spelen, iedere dag kunnen whatsappen… Met een abonnement van maximaal 1GB red je het als gemiddelde gebruiker meer dan prima. Sms’en doe je vaak niet aan, want je hebt WhatsApp en af en toe een belletje moet genoeg zijn voor 60 belminuten per maand.

Grootgebruiker

Als grootgebruiker van internet op je mobiel heb je een duurder abonnement nodig. Ben je verslaafd aan appen en het checken van je social media? Kies dan voor een abonnement met 3GB of meer. Er zijn zelfs abonnementen te verkrijgen met onbeperkte data! Let er wel op hoe meer GB je neemt, des te duurder het abonnement is. Maar hé, dan kun je wel onbeperkt genieten van lachwekkende filmpjes en toffe internetplaatjes!

Ben je er nog niet helemaal uit? Kijk dan op onze vergelijkingspagina voor meer informatie omtrent verschillende soorten abonnementen.

Twee regels

Laat een reactie achter

Got Something To Say:

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *