Onbeperkt bellen is geen droom meer

Voor een vast bedrag per maand kun je bij de meeste providers bellen naar wie je maar wilt en zoveel je maar wilt. Dat is handig als je voor je werk de hele dag aan de lijn hangt met klanten of wanneer je ver weg familie of vrienden hebt wonen. Hebben je ouders die al op leeftijd zijn alleen een vast nummer? Geen nood. Je kan meestal onbeperkt naar zowel mobiele als vaste nummers bellen. Het is ook geen probleem als je kinderen in het buitenland zitten. Bij veel providers kun je onbeperkt bellen naar EU-landen en zelfs buiten de EU. Voor speciale premium- of servicenummers dien je over het algemeen een extra tegoed aan te schaffen.

Bellen zonder kopzorgen

Steeds meer mensen willen bellen zonder na te denken over hoeveel geld dit nu weer gaat kosten. Om dit almaar bij te houden, is een vermoeiende bezigheid. Je wilt niet constant je hoofd breken met allerlei moeilijke berekeningen of halverwege het gesprek met je vriendin ophangen omdat je anders je beltegoed overschrijdt. Telecombedrijven weten dit natuurlijk en dus kwam de een na de ander met een nieuw abonnement met onbeperkte belminuten.

Sms hoort erbij
Bij een onbeperkte belbundel hoort altijd ongelimiteerd sms’en. De gemiddelde prijs is € 11 per maand. Bij de goedkoopste aanbieders betaal je € 10 per maand. Je kunt dan vaak een contract voor 1 maand aangaan, dit is maandelijks opzegbaar, maar voordeliger is een contractduur van 1 of 2 jaar. Daarbij kun je over het algemeen profiteren van een betrouwbaar netwerk, gratis nummerbehoud en je hebt 14 dagen bedenktijd.

Bellen plus mobiel internet
In dit digitale tijdperk surft bijna iedereen 24 uur per dag, dus een mobiel abonnement met onbeperkt bellen, sms en mobiel internet is populair. Hiervoor betaal je niet veel meer in vergelijking met belbundels zonder internet. Voor 1 GB per maand rekent een provider bijvoorbeeld € 3 per maand extra en je kunt ook zo een abonnement met 1 GB bestellen voor in totaal € 15 per maand. De meeste providers bieden tussen 500 MB en 5 GB en de prijzen kunnen oplopen tot ongeveer € 25 in totaal. Niet ongewoon is een abonnement met onbeperkt bellen, sms en 12 GB voor € 28 per maand.

Eindeloos communiceren
Het meest ideale aanbod is natuurlijk dat je onbeperkt kunt bellen, sms’en en internetten. KPN en Vodafone waren er als eerste bij om deze speciale bundels aan te bieden, en de rest volgde snel. Tele2, Youfone, Simpel en Robin Mobile hebben zich hiervoor ook al op de markt gemeld. Je moet dan wel rekening houden met prijzen tussen de € 35 en € 50 per maand, maar dan sta je wel op drie verschillende manieren eindeloos in contact met je familie, vrienden, collega’s en de hele buitenwereld.

Laat een reactie achter

Got Something To Say:

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *