Tips bij het kiezen van een mobiel abonnement

Wanneer je kiest voor een mobiel abonnement doe je dat omdat je gebruik wilt maken van de nieuwste smartphones zonder dat je daarvoor een groot bedrag in één keer moet betalen. Een ander groot voordeel van een mobiel abonnement is dat je ergens terecht kunt wanneer er wat met je telefoon is: is je telefoon bijvoorbeeld kapot aan de buitenkant of werkt het systeem niet meer lekker? Dan heb je met een mobiel abonnement over het algemeen garantie. Je moet op een aantal dingen letten wanneer je een mobiel abonnement kiest.

Maandelijks verbruik

Het belangrijkste punt is om te kijken wat je maandelijkse verbruik is. Aan de hand daarvan kun je je bundel bepalen. De gemiddelde telefoongebruiker heeft met een abonnement van 200 belminuten en/of sms’jes en 500 tot 1000 MB mobiel internet zeker voldoende. Maak je echter wat meer gebruik van internet? Zorg dan dat je een abonnement kiest met meer MB. Er zijn al bundels te verkrijgen tot 10MB en sommige providers gaan zelfs tot onbeperkte MBs. Ben je veel thuis of op werk waar een WiFi-verbinding is? Dan kun je ook kiezen voor een lage bundel. Bij de meeste providers kun je vaak na het ingaan van je abonnement nog kiezen voor een hogere bundel wanneer dat gewenst is.

Kijk en vergelijk

Wanneer je een beetje een idee hebt wat je maandelijkse verbruik is kun je gaan kijken naar verschillende soorten abonnementen en welk abonnement het beste bij jouw verbruik past.

Op MobielAbonnement kun je precies zien welke verschillende mobiele abonnementen er te krijgen zijn. Zet alles goed op een rijtje en vergelijk de verschillende abonnementen met elkaar. Ben je een grootgebruiker, dan kies je voor veel, maar gebruik je vrij weinig internet en bel je wel veel, dan kies je voor een mobiel abonnement met weinig MBs en meer dan 200 belminuten.

Laat een reactie achter

Got Something To Say:

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *