OpenMobile: met het hele gezin uit een bundel bellen, smsen en internetten

Allerlei verschillende contracten bij verschillende aanbieders, op verschillende websites en verschillende applicaties de kosten bijhouden, meerdere facturen per maand, kortom: een enorme rompslomp. En helemaal binnen een gezin met meerdere aansluitingen.

Gelukkig kan dat ook anders. Veel providers in Nederland bieden bellen uit eenzelfde bundel alleen aan vanaf zakelijk niveau maar niet voor bijvoorbeeld gezinnen of familieleden. Bij OpenMobile is het ook voor gezinnen mogelijk om een abonnement te delen met meerdere mensen.

Grip op de kosten

Een bundel voor alle aansluitingen betekent niet alleen een overzicht op de kosten, maar ook een enkele factuur aan het einde van de maand. Zo houd je de uitgaven overzichtelijk en kom je niet voor verrassingen te staan. Tevens kun je terecht bij een gratis klantenservice voor al je vragen. Zo zit je dus niet een hele vrije zaterdag met verschillende providers aan de telefoon als er iets verandert moet worden.

Bundels
De ‘Samen Delen’ bundel van OpenMobile is beschikbaar in 3 varianten:

  1. Samen Delen OM2 is voor het gezin waar er meer gebeld of gesmst wordt dan dat er gebruik wordt gemaakt van internet. Binnen deze bundel kan er onbeperkt gebeld en gesmst worden en heb je ook beschikking over 2GB internet. En dit voor maar €25 euro per maand.
  2. Samen Delen OM5 is speciaal voor het gezin waar er naast regelmatig bellen en smsen ook nog eens flink gebruikt gemaakt wordt van internet. Dus zijn de kinderen dol op gamen, social media en Whatsapp, dan past deze bundel perfect bij het gezin. In deze bundel kan men, naast onbeperkt bellen en smsen, gebruik maken van 5GB internet per maand. Dit kan al voor slechts €35 per maand.
  3. Samen Delen OM10 is voor het gezin dat naast bellen en sms'en eigenlijk de hele dag online wil zijn. Studeren, filmpjes kijken op YouTube, onderweg gamen: alles is mogelijk. Bij deze bundel zit er naast onbeperkt bellen en sms'en maar liefst 10GB internet. En dit voor maar €50 euro per maand

Verder kunnen gezinnen voor alle drie de varianten tot maximaal 6 simkaarten krijgen. Zo kunnen zowel kleine als grote gezinnen gebruik maken van de bundels van OpenMobile.

Waarom OpenMobile?

OpenMobile maak het erg gemakkelijk om binnen het gezin goede en duidelijke afspraken te maken over telefoongebruik. Een vaste bundel, dus iedereen weet waar hij/zij aan toe is.

Bij veel providers in Nederland is het alleen mogelijk om bepaalde websites te blokkeren op de computers en laptops in huis en dus niet op een mobiele telefoon. Bij OpenMobile kan de klant bepalen worden wie er op welke websites kan komen en kunnen bepaalde apps/functies tijdelijk geblokkeerd worden. Zo kan bijvoorbeeld Whatsapp in de nacht geblokkeerd worden en kan Social Media tussen 17:00 en 19:00 geblokkeerd worden. Zo kun je als gezin rustig samen eten en kan iedereen ‘s nachts een goede nachtrust krijgen.

OpenMobile is naar onze mening dus een aanrader voor gezinnen die zowel een duidelijk overzicht van de kosten willen hebben, maar ook gaan voor goede service, goede prijzen en betere afspraken binnen het gezin. Met de verschillende bundels is er voor ieder gezin een passend abonnement.

Laat een reactie achter

Appbeheer voor kinderen - Mobiel abonnement|

[…] school zitten of kunnen deze apps geblokkeerd worden wanneer het gezin ligt te slapen. Zo kan het hele gezin ongestoord genieten van de nachtrust. Tevens is het mogelijk om bepaalde websites, zoals 18+ websites, permanent te […]

Reageer

Got Something To Say:

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *