Help je telefoon beschermen dankzij MobileCaseShop

MobileCaseShop is sinds mooie webshop met allerlei accessoires voor je mobiele telefoon, tablet en andere elektronica. De shop kenmerkt zich door A-merken aan te bieden voor een scherpe prijs. Tevens biedt MobileCaseShop een goede service die vrijwel altijd bereikbaar is en je te woord zal staan.

Betrouwbaarheid
Een betrouwbare shop, dat klinkt vanzelfsprekend maar er zijn veel webshops die hun afspraken niet nakomen. MobileCaseShop is niet zo'n winkel, en dat blijkt uit de samenwerking met KiyOh. Na iedere bestelling die je doet zal je om je mening worden gevraagd. Mocht je niet tevreden zijn, weet je zeker dat je goed geholpen word. Ben je tevreden? Laat dit dan aan de mogelijke volgende besteller weten.

Voordelig
Naast uitstekende service en betrouwbaarheid wil je natuurlijk ook voordelig shoppen. MobileCaseShop rekent daarom géén verzendkosten per bestelling voor zendingen binnen Nederland. Tevens is het assortiment voortdurend scherp geprijsd.

Stichting Webshop Keurmerk
MobileCaseShop is sinds 2016 aangesloten bij het Webshop Keurmerk. Hierdoor weet je dat je bij een goede shop bestelt. Enkele garanties:

  • Je zeker weet bij welk bedrijf u winkelt;
  • Je veilig kunt betalen;
  • Je privacy gewaarborgd is;
  • Er sprake is van een onafhankelijke geschillenbemiddeling;
  • De Keurmerk-code door de webwinkel moet worden nageleefd;
  • 14 dagen bedenktijd (7 dagen langer dan het wettelijke minimum) maar bij MobileCaseShop heb je er zelfs 30!

Laat een reactie achter

Got Something To Say:

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *