Vind alle providers en alle telefoons

De beste amateurvoetbal apps

In Nederland zijn er meer dan 1,2 miljoen mensen aangesloten bij de nationale voetbalbond KNVB. Wekelijks worden er dus grote aantallen wedstrijden gespeeld. Om al deze wedstrijden te kunnen bijhouden, zijn amateurvoetbal apps handig. MobielAbonnement.nl heeft een paar op een rijtje gezet.

Voetbalnederland LiveUitslagen

livevoetbaluitslagenSta je iedere week langs de lijn van een voetbalwedstrijd? Dan ben je waarschijnlijk goed op de hoogte van alle uitslagen. In de app ‘LiveUitslagen’ van VoetbalNederland kun je zelf de uitslagen doorgeven. Andersom werkt het ook: je kunt er ook de voetbaluitslagen in ophalen.

In de app worden alleen de uitslagen van de standaardelftallen weergegeven. De diversiteit is groot; je ziet de uitslagen van clubs in de eredivisie tot de zesde klasse amateurs. De app is beschikbaar voor iOS en Android.

    Apple App Store      Google Play Store


Voetbal.nl

Voetbal.nl is een zeer complete app voor het amateurvoetbal. Het doet denken aan de apps die beschikbaar zijn voor het professionele voetbal, maar dan vertaald naar amateurclubs. De gebruiker maakt een account aan op Voetbal.nl en kan dan zijn of haar eigen teams bijhouden.

In de app kan men de laatste uitslagen vinden, het actuele wedstrijdprogramma bekijken en de laatst bijgewerkte stand opvragen. Ook afgelastingen zijn er terug te vinden. Daarnaast kunnen gebruikers eigen wedstrijdverslagen inleveren en clubs opzoeken. Daarbij wordt dan ook het accommodatie adres en andere clubgegevens weergegeven. Je kunt de app downloaden voor iOS en Android.

    Apple App Store      Google Play Store


Wedstrijdzaken

WedstrijdzakenHet amateurvoetbal maakt, net als het professionele voetbal, een verschuiving naar digitaal werken. Daarom heeft Sportlink in opdracht van de KNVB een app ontwikkeld waarmee het vastleggen van een wedstrijd een stuk eenvoudiger wordt.

De app is geschikt voor zaalvoetbal en buitenvoetbal. Je kunt je eigen programma invullen, de uitslagen verzamelen en een digitaal wedstrijdformulier invullen en bekijken. Vanuit de app navigeer je moeiteloos naar de accommodatie voor een uitwedstrijd. Natuurlijk worden ook de uitslagen op een overzichtelijke manier weergegeven. De app is gratis beschikbaar voor iOS en Android.

    Apple App Store      Google Play Store


In de Wandelgangen

In de WandelgangenDe app ‘In de Wandelgangen’ is vooral bedoeld voor voetballiefhebbers in het zuiden van ons land. Je kunt de actuele tussenstanden volgen op de velden van amateurvoetbalclubs in de regio’s Zuid I en Zuid II.

Mis geen moment meer en volg jouw favoriete club – en de tegenstanders ervan – via de app. Check op ieder moment de live tussenstanden, uitslagen en doelpuntenmakers. Daarnaast is de app ook voorzien van nieuwsberichten over amateurvoetbalclubs. Naar ons weten is er geen dergelijke app beschikbaar voor andere regio’s. De app is te downloaden voor iOS en Android.

    Apple App Store      Google Play Store


Amateur Football Assistant AFA

Amateur Football Assistant AFABen jij de coach of aanvoerder van de lokale voetbalvereniging? Dan moet de app ‘Amateur Football Assistant AFA’ zeker op je telefoon staan. Met deze app kun je statistieken bijhouden en deze delen via teamgenoten in de app.

Houd met de app het aantal doelpunten, assists, gele kaarten, rode kaarten, rijbeurten, wasbeurten en aanwezigheid bij. In een paar tikken op het scherm heb je een compleet overzicht. Ben je niet de coach of aanvoerder? Dan word je met deze app op de hoogte gehouden van de statistieken die de aanvoerder invult. Deze app zorgt voor nog meer betrokkenheid bij het team. De app is gratis beschikbaar voor iOS en Android.

    Apple App Store      Google Play Store


ZoekVoetbalclub

zoekvoetbalclubMet meer dan 1,2 miljoen leden is de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB) de grootste sportbond van Nederland. Iedere week speelt een groot aantal voetbalclubs een uitwedstrijd. Daarbij is het handig om direct te kunnen navigeren naar de accommodatie van de verzorgende club.

De app ‘ZoekVoetbalclub’ biedt een grote databank met adressen van alle (amateur)voetbalclubs in Nederland. Gebruikers kunnen zoeken op clubnaam en plaatsnaam. In de app zie je niet alleen de adresgegevens, maar ook de ligging van de club. Via de navigatieknop kunnen clubs meteen de route naar de tegenpartij opvragen. Met de ‘call-button’ kun je direct naar de club bellen. Kortom: een zeer complete app voor uitwedstrijden. De app is beschikbaar voor iOS en Android.

    Apple App Store      Google Play Store

Heb je nog meer vragen?

Heb je nog vragen? MobielAbonnement.nl staat je graag te woord. Bekijk onze blog of neem contact met onze support-afdeling.


Volg ons op