Vind alle providers en alle telefoons

Voetbal op je mobiel

Gek op voetbal? Wij verzamelden de beste apps voor Nederlands voetbal, internationaal voetbal, profvoetbal, uitslagen, nieuws, en amateurvoetbal.

Nederland telt maar liefst 1,2 miljoen geregistreerde leden bij de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB). Daarmee worden er wekelijks heel wat wedstrijden gespeeld. In ons land zijn er nog veel meer voetbalfans. Daarom hebben wij een paar handige voetbalapps verzameld. Van de lokale sportclub op de hoek tot de internationale helden en van transfergeruchten uit de wandelgang tot officiële voetbal uitslagen en analyses.

voetbal apps

De beste voetbal apps

Helemaal gek van voetbal? Dan zijn er een paar apps waar je niet zonder kunt. Dankzij deze apps blijf je direct op de hoogte van het laatste voetbalnieuws en de laatste uitslagen. Je mist helemaal niets meer van de spanning op het veld en in het stadion.

internationale apps

De beste internationale apps

Het Nederlandse voetbal levert al veel spannende momenten op, maar de internationale clubs leveren soms echte thrillseekers op. Logisch dat je graag op de hoogte blijft van de gespeelde wedstrijden. Daarom hebben we de beste apps voor internationaal voetbal verzameld.

eredivisie apps

Apps van clubs uit de Eredivisie

Of je nu fan bent van Ajax, Excelsior, FC Groningen of Feyenoord, voor iedere profclub is er wel een app. Met deze apps heb je altijd toegang tot het laatste nieuws van jouw favoriete club. Veel clubs bieden ook nog veel bonusmateriaal, zoals video’s en foto’s of een live televisiezender.

clubapps

Apps van clubs uit de topcompetities

Voetbalclubs uit de topcompetities hebben fans uit alle windstreken en alle landen. Daar horen natuurlijk internationale apps bij. In deze apps vind je vaak live audio en video, live commentaar, hoogtepunten uit de wedstrijden, fotogalerijen en spelersprofielen. Alle ins- en outs over je favoriete club staan met één aanraking op je scherm.

eredivisie apps

Voetbalnieuwsapps uit Nederland

Wat gebeurt er in de voetbalwereld? De voetbalwereld staat nooit stil. Nieuws over transfers, wedstrijden, competities en zinderende finales.. Je mag het als voetballiefhebber niet missen. Welke app verzamelt het nieuws het snelst? En welke app is het meest compleet? MobielAbonnement.nl zocht het uit.

voetbal apps

Voetbaluitslagen apps

Voetbalfans die even niet in de gelegenheid zijn om een wedstrijd live te volgen op televisie of in het stadion, kunnen alsnog snel de voetbaluitslagen te weten komen. Dankzij voetbaluitslagen apps ben je met één tik op het scherm weer op de hoogte. Welke apps zijn het best, het snelst en het meest accuraat?

voetbal apps

De beste amateur voetbal apps

Voetbal je zelf bij de lokale voetbalvereniging? Of volg je het amateurvoetbal op de voet? Dan zijn er een paar apps die erg handig kunnen zijn. Zo zijn er apps waarmee je voetbalwedstrijden digitaal kunt organiseren, live de uitslagen kunt delen, voetbalclubs kunt zoeken en als aanvoerder de statistieken kunt bijhouden.

Heb je nog meer vragen?

Heb je nog vragen? MobielAbonnement.nl staat je graag te woord. Bekijk onze blog of neem contact met onze support-afdeling.


Volg ons op