Vind alle providers en alle telefoons

Apps voor voetbaluitslagen

Ben je even niet in de gelegenheid om een voetbalwedstrijd te volgen op televisie of in het stadion? Geen nood, er zijn talloze apps waarin je voetbaluitslagen snel kunt bekijken.

MobielAbonnement.nl heeft een overzicht gemaakt van de beste, overzichtelijkste en meest uitgebreide apps.

Forza Football

ForzaForza Football is een overzichtelijke en verzorgde app die precies doet wat het beloofd: voetbaluitslagen weergeven. Als het gaat om de snelheid van het vermelden van een nieuw doelpunt, gaat deze app aan kop. De app is makkelijk te gebruiken: de gebruiker hoeft alleen zijn of haar favoriete competities en teams toe te voegen. Daarna worden de uitslagen opgehaald.

De app biedt veel informatie. Zo is bijvoorbeeld de voortgang van wedstrijden zichtbaar, zie je de coaches, de samenstelling van de ploegen en zijn uitgebreide wedstrijdstatistieken op te vragen. Vroeger heette de app Live Score Addicts, waarmee het veel bekendheid kreeg. Daar kun je de app van kennen. Forza Football is beschikbaar voor iOS en Android.

    Apple App Store      Google Play Store


Voetbalzone

vz appDe populaire voetbalwebsite Voetbalzone heeft een eigen app waarin het snel en uitgebreid statistieken van de belangrijkste competities laat zien. Voorheen had de website de aparte ‘Score-app’, maar die is verdwenen.

In de nieuwe, gewone app zijn statistieken van de OPTA beschikbaar. Dat is de grootste live sport data-provider van de wereld. Op die manier worden gebruikers voorzien van de beste en snelste statistieken. De app ondersteunt niet alleen statistieken van Nederlandse voetbalclubs, maar alle denkbare clubs in het profvoetbal van over de hele wereld. Voetbalzone is beschikbaar voor iOS en Android.

    Apple App Store      Google Play Store


FlashScore

FlashScoreAls je in meer sporten geïnteresseerd bent dan alleen voetbal, is FlashScore een aanrader. Met deze app blijven sportfanaten op de hoogte van al hun favoriete sporten. Je bent slechts één aanraking verwijderd van de snelst mogelijke live uitslagen en statistieken. De app biedt informatie over ongeveer 30 sporten en meer dan 5000 competities over de hele wereld.

Ben je nu even niet in de gelegenheid om een wedstrijd op tv te volgen? Geen probleem, met FlashScore blijft je iedere seconde op de hoogte en ben je up-to-date met het live commentaar. De app biedt ook een optie om realtime te zien wat een doelpunt voor verschil maakt op de ranglijst. FlashScore is beschikbaar voor iOS en Android.

    Apple App Store      Google Play Store


365Scores

365ScoresGek genoeg is 365Scores geen grote bekende naam onder de voetbalstanden-apps, maar het heeft alle potentie om dat wel te worden. Het is namelijk één van de meest complete apps als het gaat om voetbaluitslagen. De app heeft veel verschillende functies, zoals live tweets van teams en video’s van doelpunten en wedstrijden.

365Scores biedt ook een widget met standen, voetbalnieuws en video van jouw competitie naar voorkeur. Weet je eenmaal hoe deze app werkt, dan is het zeker aan te raden. Wie gewoon even snel wil kijken, kan beter één van de eerder besproken apps gebruiken. 365Scores is beschikbaar voor iOS en Android.

    Apple App Store      Google Play Store


FOX Sports NL

FOX SportsWil je graag video’s van doelpunten zien? Dan biedt FOX Sports NL daar een mooie functie voor. De televisiezender heeft namelijk de rechten op veel verschillende wedstrijden, waardoor je live kunt meekijken en video’s van belangrijke gebeurtenissen in de wedstrijd kunt bekijken.

Goed om te weten is dat niet-abonnees weinig hebben aan deze app. Zij kunnen geen video’s van belangrijke momenten bekijken en ook samenvattingsvideo’s gaan aan hun neus voorbij. Wel zijn interviews en analyses gratis. Voor abonnees is deze app een heel andere manier van uitslagen bekijken. De app te downloaden voor iOS en Android.

    Apple App Store      Google Play Store

Heb je nog meer vragen?

Heb je nog vragen? MobielAbonnement.nl staat je graag te woord. Bekijk onze blog of neem contact met onze support-afdeling.


Volg ons op