Vind alle providers en alle telefoons

De beste Nederlandse voetbalnieuwsapps

De voetbalwereld staat nooit stil. De transfergeruchtenmotor draait altijd en de competities zitten vol zinderende finales. Om op de hoogte te blijven van het allerlaatste voetbalnieuws, is het een goed idee een paar voetbalnieuwsapps op je smartphone te installeren. MobielAbonnement.nl heeft een overzicht van de beste voetbalnieuwsapps gemaakt.

FIFA

FifaBij wie kun je nu beter het laatste nieuws rondom voetbal lezen dan bij de wereldvoetbalbond zelf? De FIFA heeft een eigen app, waarin de wereld van het voetbal overzichtelijk wordt weergegeven. Je kunt uiteraard het allerlaatste nieuws lezen, maar ook de live scores worden bijgehouden. Daarnaast kunnen gebruikers hun favoriete teams, clubs en competities toevoegen aan de functie ‘Live Scores’.

Een andere handige functie is de World Cup Timeline. Op de tijdlijn zien gebruikers de mooiste momenten uit de historie van het Wereldkampioenschap voetbal. Je krijgt ook alvast een vooruitblik over het Wereldkampioenschap voetbal dat in 2018 in Rusland wordt gehouden.

Wil je weten waar ons land staat op de ranglijst van nationale teams? In de app is ook de officiele ranking van de FIFA te bekijken. De app is in het Engels, maar wijst zichzelf. De app is beschikbaar voor Android en iOS.

    Apple App Store      Google Play Store


Voetbal International

viMisschien wel het grootste voetbalblad van Nederland is er ook in app-vorm: Voetbal International. Met de app blijven voetbalfanaten op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit binnen- en buitenland. In de app wordt de gebruiker een eenvoudig overzicht geboden met alle artikelen.

Je kunt ook een persoonlijk menu instellen. Door aan te geven wat jouw favoriete clubs zijn, krijg je push notificaties als er iets gebeurt rondom jouw favoriete club. Dit valt in te stellen via ‘Mijn Instellingen’.

Daarnaast heeft de app ook een Matchcenter, waarin alle wedstrijden en uitslagen te vinden zijn. Ook details als doelpuntenmakers, wissels en kaarten zijn daar te vinden. Alle functies binnen deze app zijn gratis te gebruiken. De app is te downloaden voor Android en iOS.

    Apple App Store      Google Play Store


Onefootball

onefootballMet Onefootball mist de voetbalfan geen enkel nieuwtje meer over mogelijke transfers of andere veranderingen binnen clubs. De gebruiker krijgt een uitgebreid overzicht van alle relevante resultaten van zijn of haar favoriete teams en wedstrijden.

Bijna alle belangrijke competities wereldwijd zijn te volge, van Premier League tot de Regionalliga Nordost. Je kunt door honderden competities navigeren om op die manier op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen een competitie.

De Onefootball app is gratis beschikbaar voor veel verschillende platformen, waaronder iOS, Android, Windows Phone en de Apple Watch. Met een blik op de pols ben je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws!

    Apple App Store      Google Play Store     Microsoft Store


Voetbalzone

De website Voetbalzone is een bekende naam in de voetbalwereld. De website heeft een eigen app waarin het laatste voetbalnieuws te vinden is. Ook zijn er statistieken van de populairste competities en clubs in te vinden.

Wie het niet alleen bij nieuws wil houden, maar ook geruchten wil lezen, kan de rubriek ‘In de wandelgangen’ en ‘Clubexperts’ eens bekijken. Deze artikelen zijn geschreven door andere lezers. Binnen de app kunnen gebruikers ook aangeven voor welke club zij zijn. Die worden in het tabblad ‘Mijn VZ’ overzichtelijk weergegeven. De app is beschikbaar voor iOS en Android.
    Apple App Store      Google Play Store


FOX Sports

FOX SportsMet de FOX Sports app kun je live de nationale- en internationale wedstrijden volgen. Tenminste, de wedstrijden waarop de televisiezender de rechten heeft. Zo zijn bijvoorbeeld samenvattingen van de afgelopen wedstrijden bekijken. Daarnaast biedt de app livestreams van wedstrijden die nu aan de gang zijn.

Natuurlijk staat bij een televisiezender beeld centraal en is er dus veel beeldmateriaal te vinden. Je leest ook het laatste voetbalnieuws via de artikelen in het nieuwsoverzicht. De Fox Sports is gratis te downloaden voor iOS en Android.

    Apple App Store      Google Play Store

Heb je nog meer vragen?

Heb je nog vragen? MobielAbonnement.nl staat je graag te woord. Bekijk onze blog of neem contact met onze support-afdeling.


Volg ons op