Vind alle providers en alle telefoons

Apps om je favoriete voetbalclub te volgen

MobielAbonnement.nl heeft een paar apps geselecteerd waarmee je eenvoudig op de hoogte blijft van het laatste nieuws over jouw club.

Als fan van het eerste uur wil je natuurlijk niets missen van jouw favoriete voetbalclub. De smartphone is een handige manier geworden om even snel de tussenstanden of de uitslagen te checken.

FOX Sports NL

FOX SportsDe app van televisiezender FOX Sports biedt niet alleen maar nieuws over voetbal, maar ook over andere sporten. Zo is er bijvoorbeeld ook tennisnieuws in de app te vinden. Naast het nieuws kunnen sportfanaten ook video’s bekijken en de laatste statistieken checken.

Een handige feature van deze app is dat gebruikers een eigen homepage kunnen samenstellen. Zo zien ze alleen voor hen relevante inhoud. Daarnaast zijn er alerts in te stellen; is er iets met een bepaalde club aan de hand, dan krijgt de gebruiker daar een notificatie van. De app is beschikbaar voor iOS en Android.

    Apple App Store      Google Play Store


Teletekst

teletekst appMisschien wat minder voor de hand liggend, maar oude technologie en nieuwe technologie komen elkaar weer tegen. Er is in deze digitale tijd namelijk nog een Teletekst-app. Met deze app kun je Teletekst lezen zoals je dat van achter de televisie zou doen. Natuurlijk kun je het gewone nieuws lezen, maar ook de sportuitslagen zijn toegankelijk.

Het is geen uitgebreide app. Het biedt alleen toegang tot Teletekst zodat je alle informatie krijgt die je nodig hebt. De Teletekst-app is een handige app voor als je even niet in de buurt bent van een televisie. De app is beschikbaar voor iOS en Android.

    Apple App Store      Google Play Store


Voetbalzone

vz appMet de Voetbalzone-app heb je het allerlaatste nieuws van de website Voetbalzone op de smartphone. De app biedt toegang tot nieuwste foto’s en video’s en kun je meepraten over nieuws en wedstrijden.

Een voordeel van deze app is dat er live statistieken getoond worden. Naar eigen zeggen komen de statistieken ‘verbluffend snel en zeer uitgebreid’ op het scherm. Vrijwel iedere club in het betaalde voetbal kan via de app gevolgd worden. Daarnaast is het mogelijk ‘Mijn VZ’ in te stellen. Daarin kun je je favoriete team en competitie selecteren. Je volgt dan alleen wat jij interessant vindt. Voetbalzone biedt ondersteuning voor iOS en Android

    Apple App Store      Google Play Store


Onefootball

onefootballDe app Onefootball biedt liveuitslagen, hoogtepunten, het laatste nieuws, statistieken en video’s. Het nieuws wordt gepersonaliseerd door aan te vinken welke teams, spelers en competities je interessant vindt. Aan de hand daarvan wordt dan live commentaar gegeven aan de hand van push notificaties.

Onefootball heeft ook experts die de wedstrijden duiden. Daarnaast kun je zelf wedstrijden voorspellen en stemmen op de beste speler. Met wereldwijd meer dan 20 miljoen downloads, in 200 verschillende landen, is deze app één van de grotere spelers op de markt. De app is beschikbaar voor iOS en Android.

    Apple App Store      Google Play Store


KPN Goal Alert

KPN appNooit meer een doelpunt missen? De KPN Goal Alert stuurt je een bericht zodra er een goal door jouw favoriete club gescoord wordt. Via deze app kun je het doelpunt altijd en overal bekijken. Je krijgt tijdens de speelrondes in de Eredivisie toegang tot deze unieke beelden en je hoeft niet meer te wachten tot de beelden worden uitgezonden op TV.

Goed om te weten: de video’s zijn alleen beschikbaar voor klanten van KPN Mobiel. Je kunt de app overigens ook installeren als je klant bent bij een andere provider. Dan krijg je alleen een bericht als er een goal is gescoord, maar kun je deze niet bekijken.

    Apple App Store      Google Play Store


VoetbalInternational (VI)

VoetbalInternational, het voetbalmagazine, heeft ook een eigen app voor iOS en Android. Daarin kunnen voetballiefhebbers het laatste nieuws lezen, inloggen op VI Premium, de laatste geruchten over transfers bekijken en informatie vinden over meer dan 60 competities, meer dan 100 teams en meer dan 2500 spelers.

In de app kunnen gebruikers via ‘Mijn VI’ aangeven wat zijn het interessantst vinden om te lezen. Aan de hand daarvan wordt de app dan gepersonaliseerd. De app van VI wordt regelmatig aangevuld met audio- en videofragmenten, zodat de echte voetballiefhebber altijd op de hoogte is.

    Apple App Store      Google Play Store

Heb je nog meer vragen?

Heb je nog vragen? MobielAbonnement.nl staat je graag te woord. Bekijk onze blog of neem contact met onze support-afdeling.


Volg ons op