Vind alle providers en alle telefoons

Dit zijn de beste voetbal apps

Ben jij helemaal gek van voetbal? Zit jij dagelijks te kijken naar alles wat met voetbal te maken heeft maar heb jij nog geen app die hier goed bij past?

Wij zetten de beste apps op een rij waardoor je geen enkele uitslag of geen enkel voetbalnieuwtje mist.

Voetbal International (VI)

Voetbal International appDe app van Voetbal International is heel veelzijdig. Zo kun je er terecht voor uitslagen, nieuws en wedstrijdverslagen. Ook zijn er op deze app video's te zien en heeft het een samenwerking met Sport1. Hierdoor is het mogelijk om internationale samenvattingen te bekijken die Sport1 uitzendt.

Wat ook erg handig is aan de app van VI, is het matchcenter. Hierbij kun jij live wedstrijden volgen doormiddel van push-berichten op je mobiel. Volg bijvoorbeeld een wedstrijd van je favoriete Eredivisie-club, en je krijgt een push-bericht als er gescoord wordt in deze wedstrijd. De app is zowel op IOS als Android te verkrijgen.

    Apple App Store      Google Play Store


Eurosport

EurosportOok een erg handige app als je op de hoogte wilt blijven van alles wat met voetbal te maken heeft is die van Eurosport. De app is wel in het Engels maar heeft een speciaal voetbal-gedeelte die zeer de moeite waard is.

Via de app kun je op de hoogte blijven van uitslagen en nieuws van elke league in Europa. Door push-berichten van deze app in te schakelen blijf je op de hoogte. Het is echter niet mogelijk om voor elke Europese club je hiervoor aan te melden. De app is gratis beschikbaar voor IOS en Android.

    Apple App Store      Google Play Store


MLS International

mlsinternationalWat minder toegankelijk bij de Nederlandse apps is het Amerikaanse voetbal. Omdat de MLS steeds grotere namen aantrekt is het ook zeker de moeite waard om deze competitie te volgen. Met de app MLS International blijf je op de hoogte van alles wat er speelt in de MLS.

Een leuke toevoeging is dat je je favoriete club kunt selecteren na het downloaden van de app. Kies je bijvoorbeeld voor LA Galaxy, dan blijf je op de hoogte van alles wat er binnen deze club speelt. Ook uitslagen, schema's en ander Amerikaans voetbalnieuws is te vinden op deze app. Een gratis app die ideaal is om het voetbal in Amerika te volgen.

    Apple App Store      Google Play Store


Voetbalzone

voetbalzoneDe meest populaire app in Nederland als het gaat om voetbal is die van Voetbalzone. Deze app heeft een zeer constante aanwas van nieuwe voetbalberichten in binnen en buitenland. Van Europese clubs, tot Chinese en Amerikaanse clubs, Voetbalzone brengt het.

Naast al het voetbalnieuws, kun je ook statistieken opvragen van gespeelde wedstrijden. Helaas heeft de app geen matchcenter maar Voetbalzone heeft bijvoorbeeld wel grappige filmpjes of filmpjes van mooie doelpunten. De app is gratis te downloaden via IOS of Android.

    Apple App Store      Google Play Store


Soccer Scores Pro – FotMob

Football scoresDeze app is een handige tool om op de hoogte te blijven van uitslagen en standen. Wat deze app net wat anders maakt is dat je bijvoorbeeld ook de Chinese competitie kunt volgen. Ook een handige optie is om landen en competities die je niet interesseren eruit te filteren.

Competities die wel interessant voor je zijn kun je juist toevoegen aan je favorieten. Van deze wedstrijden krijg je vervolgens push-berichten als je je hiervoor aanmeldt. De app is verkrijgbaar op IOS en Android.

    Apple App Store      Google Play Store


Forza Voetbal

ForzaDeze voetbal-app is in grote lijnen hetzelfde als andere apps. Forza Voetbal zorgt ervoor dat je op de hoogte blijft van standen en uitslagen, maar heeft ook iets extra's. De app geeft je ook de mogelijkheid om push-berichten te ontvangen, en hierin zit hetgeen wat deze app uniek maakt. Je krijgt namelijk niet alleen een bericht als een team gescoord heeft, ook krijg je meldingen als iemand een kaart ontvangt.

Nog een leuke toevoeging is dat Forza Voetbal korte filmpjes van gemaakte doelpunten aanbiedt. Dit is handig als je geen tijd hebt om tv te kijken, maar toch de doelpunten wilt zien.
    Apple App Store      Google Play Store


Livescore

LivescoreDeze app is puur gericht op tussenstanden en uitslagen van elke competitie ter wereld. Dat is ook precies wat deze app zo handig maakt. Van internationale vriendschappelijke wedstrijden tot wedstrijden uit de Amerikaanse, Braziliaanse of Chinese competitie, Livescore heeft het.

Ook kun je je per wedstrijd aanmelden om een wedstrijd te volgen, handig voor bijvoorbeeld De Klassieker of andere grote Europese wedstrijden. Deze app is gratis en te verkrijgen op zowel iOS als Android-toestellen.

    Apple App Store      Google Play Store

Genoeg keuze. Welke past het beste bij jou? Lees je goed in en download de app die het beste bij je aansluit. Goed op de hoogte blijven als voetbalfan is tenslotte een must!

Heb je nog meer vragen?

Heb je nog vragen? MobielAbonnement.nl staat je graag te woord. Bekijk onze blog of neem contact met onze support-afdeling.


Volg ons op