Vind alle providers en alle telefoons

Apps van clubs uit de Eredivisie

Als echte fan van een voetbalclub uit de Eredivisie heb je natuurlijk de app van jouw club op de smartphone. Sommige clubs hebben geen apps, maar alleen een televisiezender of een fansite. MobielAbonnement.nl zocht uit welke functies de apps van voetbalclubs hebben.

ADO Den Haag

Misschien heb je als echte fan de ADO Den Haag-app nog op je telefoon staan, maar deze is sinds juni 2016 niet meer functioneel. Je kunt daarom beter een snelkoppeling maken naar AdoDenHaag.nl. Dit doe je door op je iPhone op het ‘delen’-icoontje onder in beeld te drukken en op ‘Zet op beginscherm’ te drukken. Tik als laatste stap op ‘Voeg toe’.

Op Android doe je dit door AdoDenHaag.nl te bezoeken, op de drie puntjes bovenin beeld te tikken en dan te kiezen voor ‘Toevoegen aan startscherm’. Tik op ‘toevoegen’ en je hebt de ADO-site altijd op je scherm staan.

   Website bekijken    


Ajax

ajaxDe app van Ajax wordt nog altijd actief bijgewerkt. Met deze app ben je daarom altijd op de hoogte van de laatste verrichtingen van Ajax1. Iedere dag staan er nieuwe video’s over de trainingen en wedstrijden klaar. Tijdens wedstrijden word je realtime op de hoogte gehouden van de tussenstanden en de hoogtepunten uit de wedstrijd. Met het radioverslag krijg je bovendien de sfeer uit het stadion helemaal mee. De app is beschikbaar voor iOS en Android.

    Apple App Store      Google Play Store


AZ

Helaas heeft AZ geen apps meer. Je kunt nog wel een snelkoppeling maken naar AZ.nl. Dit doe je door op je iPhone op het ‘delen’-icoontje onder in beeld te drukken en op ‘Zet op beginscherm’ te drukken. Tik als laatste stap op ‘Voeg toe’.

Op Android doe je dit door AZ.nl te bezoeken, op de drie puntjes bovenin beeld te tikken en dan te kiezen voor ‘Toevoegen aan startscherm’. Tik op ‘toevoegen’ en je hebt de AZ-site altijd op je scherm staan.
   Website bekijken    


Excelsior

In de ClubApp van Excelsior R vind je alle officiële uitslagen, programma’s, standen en eventuele afgelastingen. In de app zijn alle teams overzichtelijk te vinden: pupillen, junioren en senioren. In de clubapp staan ook foto’s en video’s van wedstrijden. Deze worden direct gepubliceerd na de wedstrijden. Handig is ook de routeplanner, zodat je direct naar de uitwedstrijden kunt navigeren. Excelsior heeft alleen een app voor iOS.

    Apple App Store


FC Groningen

FC Groningen heeft in principe geen eigen apps, maar brengt in plaats daarvan ‘FC Groningen TV’. Dit online tv-kanaal heeft wel een eigen app, met exclusieve content over alles rondom de club. Zo zijn de prestaties terug te vinden, lees je alles over de opleiding en kun je video’s insturen waarin je jouw passie voor de club laat zien. Het digitale kanaal is altijd beschikbaar via een actuele programmering en On Demand. Met één druk op de knop ben je erbij. FC Groningen heeft apps beschikbaar voor iOS en Android.

    Apple App Store      Google Play Store


Feyenoord Rotterdam

Met de Feyenoord App zijn fans altijd op de hoogte van het laatste nieuws over hun favoriete clubs. Dankzij de pushmeldingen van de app mis je nooit iets. De app van Feyenoord brengt ook exclusieve fotoverslagen en video’s. Het is ook mogelijk profielen en statistieken van de spelers te bekijken. Bovendien kun je tijdens ‘Matchday’ alle voorbereidingen rond de wedstrijden volgen. Tijdens het duel vinden fans live verslagen, actiefoto’s en statistieken. Zo kun je direct meeleven met de prestaties van Feyenoord. Feyenoord heeft een app voor iOS en voor Android.

    Apple App Store      Google Play Store


GA Eagles

De Go Ahead Eagles App brengt het laatste nieuws rondom de club. Daarnaast vinden fans in de app het speelschema, de uitslagen en een compleet overzicht van de selectie en de technische staf. Daarnaast vind je in de app de historie van de club. De app van Go Ahead Eagles is beschikbaar voor iOS en Android.

    Apple App Store      Google Play Store


SC Heerenveen

Met de app van voetbalclub sc Heerenveen heb je de club altijd binnen handbereik. Fans ontvangen als eerste het laatste nieuws via pushberichten en alle sociale media kanalen zijn in de app te vinden. Op die manier mis je dus echt niets meer van sc Heerenveen. Tijdens de wedstrijden is deze app dé manier om geen seconde te missen. De app voorziet namelijk in hoogtepunten uit de wedstrijd, commentaar, statistieken, opstellingen en een live-verslag. De app is te downloaden voor iOS en Android.

    Apple App Store      Google Play Store


Heracles Almelo

‘De unieke sfeer in het stadion moet je beleven!’, schrijft de ontwikkelaar van de Heracles VR-app. Dat is een app waarmee je in virtual reality bij de wedstrijd bent. De fan beleeft de wedstrijdspanning voorafgaand aan de wedstrijd, de sfeer op de tribune tijdens de wedstrijd en andere exclusieve momenten in het stadion. De app is beschikbaar voor iOS en Android.

    Apple App Store      Google Play Store


N.E.C.

Wie de N.E.C.-app nog op zijn of haar telefoon heeft staan, heeft het al gemerkt: deze is sinds juli 2016 niet meer functioneel. We raden daarom aan een snelkoppeling maken naar NEC-Nijmegen.nl. Dit doe je door op je iPhone op het ‘delen’-icoontje onder in beeld te drukken en op ‘Zet op beginscherm’ te drukken. Tik als laatste stap op ‘Voeg toe’.

Op Android doe je dit door NEC-Nijmegen.nl te bezoeken, op de drie puntjes bovenin beeld te tikken en dan te kiezen voor ‘Toevoegen aan startscherm’. Tik op ‘toevoegen’ en je hebt de N.E.C.-site altijd op je scherm staan.

   Website bekijken    


PEC Zwolle

Net als FC Groningen biedt ook PEC Zwolle een eigen televisiezender via een app. Bij deze voetbalzender zie je actueel nieuws, heb je toegang tot exclusieve content en documentaires en kun je meer leren over de achtergrond van de trots van Zwolle. Volg alle ontwikkelingen rondom de club via de live-uitzendingen en mis geen moment meer van jouw favoriete club. De app ‘PEC Zwolle TV’ is beschikbaar voor iOS en Android.

    Apple App Store      Google Play Store


PSV

PSV heeft een officiële gratis app die nog steeds actief wordt bijgewerkt. Fans worden op de hoogte gehouden van de wedstrijden van PSV, kunnen interessante statistieken inzien en interessante videoclips bekijken.

Met de rood-witte weetjes ben je bovendien altijd up-to-date. Een speciale functie in deze app is ‘Club Coach’. Daarmee kun je zelf een selectie samenstellen en uitvinden of dit de best presterende selectie is. De app is beschikbaar voor iOS en Android.

    Apple App Store      Google Play Store


Roda JC Kerkrade

Wil je als eerste al het laatste nieuws ontvangen over Roda JC? Dan moet je deze app absoluut op je telefoon installeren. In deze app vind je ook speciale acties van de voetbalclub en haar partners. Uiteraard zijn ook foto’s, video’s en wedstrijdschema’s te vinden. Daarnaast kun je ook in contact komen met andere fans en kun je badges verdienen. Daarmee laat je zien dat jij een echte Roda-fan bent. De app is beschikbaar voor iOS en Android.

    Apple App Store      Google Play Store


Sparta Rotterdam

Helaas heeft Sparta geen apps meer. Je kunt nog wel een snelkoppeling maken naar Sparta-Rotterdam.nl. Dit doe je door op je iPhone op het ‘delen’-icoontje onder in beeld te drukken en op ‘Zet op beginscherm’ te drukken. Tik als laatste stap op ‘Voeg toe’.

Op Android doe je dit door Sparta-Rotterdam.nl te bezoeken, op de drie puntjes bovenin beeld te tikken en dan te kiezen voor ‘Toevoegen aan startscherm’. Tik op ‘toevoegen’ en je hebt de Sparta-site altijd op je scherm staan.

   Website bekijken    


FC Twente

FC Twente heeft geen eigen app, maar Twentefans.nl onderhoudt er wel één. De fansite houd je op de hoogte van het laatste nieuws, biedt video’s aan en geeft inzicht in de belangrijkste statistieken rondom de club. Daarnaast is het mogelijk met andere fans te discussiëren over de koers van de club. Twentefans is beschikbaar voor iOS en Android.

    Apple App Store      Google Play Store


FC Utrecht

FC Utrecht heeft geen eigen app, maar Utrechtfans.nl onderhoudt er wel één. De fansite houd je op de hoogte van het laatste nieuws, biedt video’s aan en geeft inzicht in de belangrijkste statistieken rondom de club. Daarnaast is het mogelijk met andere fans te discussiëren over de koers van de club. Utrechtfans is beschikbaar voor iOS en Android.

    Apple App Store      Google Play Store


Vitesse

Vitesse heeft geen clubapp beschikbaar voor fans, maar wel voor zakenrelaties. Wie lid is van de businessclub, heeft speciale toegang tot de ‘BCVG’-app. Daarin krijgt het clublid toegang tot uitslagen en nieuws. De app is bedoeld om zakenmensen met hart voor Vitesse ‘elkaar te laten vinden’, ‘elkaar te verbinden’ en ‘elkaar de handel te gunnen’. De app is beschikbaar voor iOS en Android.

    Apple App Store      Google Play Store


Willem II

De app van Willem II houdt fans op de hoogte van de laatste actualiteiten van deze voetbalclub. Dat gebeurt aan de hand van het nieuws, twitter, video’s, een wedstrijdprogramma en wedstrijdstatistieken. Gebruikers kunnen ook de stand bijhouden, spelerspaspoorten bekijken, kaartverkoop inzien en een virtuele tour door het stadion nemen. Willem II heeft apps beschikbaar voor iOS en Android.

    Apple App Store      Google Play Store

Heb je nog meer vragen?

Heb je nog vragen? MobielAbonnement.nl staat je graag te woord. Bekijk onze blog of neem contact met onze support-afdeling.


Volg ons op