Vind alle providers en alle telefoons

Sporten en gezondheid met je mobiel

Sporten en een gezonde leefstijl zijn de sleutels naar een lang en gezond leven. Een paar handige apps kunnen je helpen om te beginnen met sporten of een gezonde leefstijl aan te nemen.

Wil je beginnen met hardlopen? Ben je fan van voetbal? Of wil je graag gezonder gaan leven en heb je geen idee waar je moet beginnen? De oplossing zit al in je broekzak: de smartphone. Er zijn relatief veel apps beschikbaar die ervoor moeten zorgen dat we onze leefstijl aanpassen en gezonder gaan leven. MobielAbonnement.nl heeft een verzameling van de beste apps gemaakt. De apps in het overzicht variëren van hardloopapps tot informatie over e-nummers. Het overzicht is daarmee handig voor iedereen, niet alleen voor sportfanaten.

voetbal apps

De beste voetbalapps

Ben jij helemaal gek van voetbal? Wil je geen nieuws missen en wil je altijd de laatste uitslagen weten? Dan is een voetbalapp misschien handig. MobielAbonnement.nl heeft de beste en handigste voetbalapps op een rijtje gezet. Bekijk ze en mis geen enkel voetbalnieuwtje meer.

hardloop apps

Handige apps voor het hardlopen

Steeds meer Nederlanders willen beginnen met hardlopen. Logisch, want je hoeft er niet voor naar de sportschool en je kunt het altijd en overal doen. Toch stoppen veel beginners ermee omdat ze niet gemotiveerd zijn. Dankzij hardloop-apps raak je meer gemotiveerd en houd je het langer vol. MobielAbonnement.nl heeft een aantal gratis apps verzameld.

clubapps

Apps om je favoriete voetbalclub te volgen

Gek van voetbal? Dan wil je natuurlijk geen enkel nieuwtje over transfers, de spelers van een bepaalde club of competities missen. Er zijn een paar handige apps waarmee je met het grootste gemak je favoriete voetbalclub kunt volgen. Wij hebben er een paar op een rij gezet.

apps en gezondheid

Met deze apps blijf je gezond

Gezond blijven willen we allemaal. Dat is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Gelukkig zijn er apps ontwikkeld die ons helpen om bewuster te leven en betere keuzes te maken. Zo zijn er bijvoorbeeld apps om beter te slapen, ons te laten bewegen, te stoppen met roken en is er een handig medisch kompas. MobielAbonnement.nl weet welke apps je niet mag missen.

Voedingstips via je smartphone

Aan het begin van het jaar willen we het allemaal: afvallen en gezonder gaan eten. Helaas gooien we na een paar maanden al de handdoek in de ring. We hebben meestal geen flauw idee waar we moeten beginnen. We hebben een aantal apps ontdekt waarmee afvallen en gezond eten eenvoudiger wordt. In dit overzicht tref je bijvoorbeeld calorieëntellers, informatie over e-nummers en apps die je tips geven rondom je voedingspatroon.

Heb je nog meer vragen?

Heb je nog vragen? MobielAbonnement.nl staat je graag te woord. Bekijk onze blog of neem contact met onze support-afdeling.


Volg ons op