Nooit meer vast aan een abonnement met Youfone

Het daverende succes van de marketingcampagne van Youfone, waarin internationale superster en schlagermuzikant Marcelino Wunderlich centraal staat, is nog lang niet voorbij.

Naast de Youfone commercials van 2015, heeft Youfone sinds kort ook een speciale winter 2016 commercial met als middelpunt van de belangstelling natuurlijk: Marcelino Wunderlich.

Ein Wunderliche deal

We zien de Nederduitse ster in zijn natuurlijk habitat, lekker in de schnee op de pistes, en in de après-ski met een biertje in zijn hand. Dat hij graag in het middelpunt van de belangstelling staat, dat weet iedereen. Geen gedoe met contracten in de gaten houden en vervelende voorwaarden. Bij Youfone kun je vandaag nog jouw abonnement afsluiten en over een maand gewoon weer opzeggen als jij dat wilt. Wil jij de commercial met Marcelino Wunderlich nog een keer bekijken of ken je hem zelfs helemaal niet? Dat kan hier:

Achter de schermen

Ken je de commercial wel, maar zou je wel eens willen zien hoe het er achter de schermen aan toe gaat met Marcelino Wunderlich? Bekijk dan de volgende video:

Naast deze geweldige actie heeft Youfone nog een actie: win 1 jaar gratis bellen! Wat je hier voor moet doen? Het enige dat je hoeft te doen is naar de Facebook actie te klikken op “doe mee”. Hoe makkelijk wil je het hebben? Vergeet ook niet meteen even de Youfone pagina te liken.

Wil je nog meer van Youfone én van Marcelino Wunderlich zien? Houd dan vanaf zondag TV en YouTube in de gaten, want vanaf dan schittert Marcelino weer in een nieuwe commercial van Youfone.

Laat een reactie achter

Got Something To Say:

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *