Vind alle providers en alle telefoons

Studenten

Als student geef je liever geld uit aan een biertje dan aan je mobiele telefoon. Op deze pagina vind je tips voor een mobiel verantwoord studentenleven!

Hoe kun je als student besparen op je mobiele abonnement? MobielAbonnement.nl zet maar liefst 25 tips op een rijtje en vertelt je hoe je de mobiel mee kunt nemen op stage naar het buitenland. Daarnaast vertellen we je welke apps je niet mag missen, welk abonnement het best bij studenten past en hoe je je geliefde smartphone kunt verzekeren.

tips

25 tips

Weet jij wanneer je het best van provider kunt overstappen? Of hoe je dit überhaupt doet? Kun je het best voor sim only of voor een abonnement met toestel gaan? Geven providers studentenkorting? Welke apps zorgen ervoor dat je databundel zo op is? Wij geven antwoorden op al deze vragen.

buitenland

Mobiel mee op stage naar het buitenland

Als je op stage gaat naar het buitenland, of in het buitenland gaat studeren, moet er een hoop geregeld worden. Vaak vallen de kosten voor gebruik in het buitenland hoger uit dan je van tevoren had voorspeld. Gelukkig zijn er veel manieren waarop je deze hoge kosten kunt voorkomen. Met deze tips betaal je nooit meer dan nodig is.

Apps voor studenten

Het studentenleven is soms best ingewikkeld. Er moet een kamer gevonden worden, het is een enorme moeite om ‘s morgens vroeg wakker te worden en studenten reizen uren met het openbaar vervoer. Kom je na een lange, vermoeiende dag thuis, dan heb je al helemaal geen zin meer aan koken. Dankzij deze apps wordt het studentenleven een stuk makkelijker.

vergelijken

Welk mobiel abonnement

Zoveel mensen, zoveel wensen. En zeker zoveel mobiele providers en (sim only) abonnementen. Welk abonnement bij jou past, hangt af van jou persoonlijkheid. De één belt immers meer dan de ander. Het uitkiezen van een toestel is vaak ook niet eenvoudig. MobielAbonnement.nl geeft keuzetips voor het uitkiezen van een mobiel abonnement. Zowel met als zonder toestel.

smartphone

Smartphone verzekeren?

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Dat geldt ook voor de smartphone. Wanneer je een smartphone gaat kopen, wordt daar vaak een verzekering bij aangeboden. Daar ben je mee verzekerd tegen verlies, diefstal of schade. Nu is de vraag: is zo’n verzekering echt noodzakelijk? Verzeker je je niet dubbel met andere verzekeringen? Wij wegen de voor- en nadelen tegen elkaar af.

solliciteren

Veilig online solliciteren

Online solliciteren gebeurt tegenwoordig steeds vaker. Dat brengt wel een aantal veiligheidsrisico’s met zich mee. Wat zijn deze risico’s en hoe zijn deze te ondervangen? MobielAbonnement.nl geeft tips om veilig online te solliciteren.

Heb je nog meer vragen?

Heb je nog vragen? MobielAbonnement.nl staat je graag te woord. Bekijk onze blog of neem contact met onze support-afdeling.


Volg ons op