Vind alle providers en alle telefoons

Online een mobiel abonnement afsluiten en in de winkel ophalen

Er worden jaarlijks veel verschillende abonnementen gekocht en verkocht en bijna iedere consument heeft wel eens een abonnement aangeschaft. Het aanschaffen van het juiste abonnement is vaak een complex traject en veel consumenten zijn hier aardig wat tijd aan kwijt. Niet alleen het aanbod is enorm, ook vergelijken kan een hele dagtaak zijn, en wie heeft daar nou eigenlijk nog tijd voor tegenwoordig?

Abonnementen veranderen vaak en er komen ook steeds vaker nieuwe abonnementen en zelfs nieuwe aanbieders bij. Het is tegenwoordig ook niet meer zo dat je per definitie naar een winkel moet om een abonnement af te sluiten; men kan een abonnement tegenwoordig ook makkelijk en snel online afsluiten.

Welke providers bieden de mogelijkheid?

Het online afsluiten van een mobiel abonnement en het vervolgens offline afhalen wordt steeds populairder. Gemakkelijk vanaf de bank of op kantoor alles online regelen en het vervolgens thuis of op het werk laten afleveren, het kan allemaal. Het is zelfs mogelijk om het online af te sluiten en dan alle benodigdheden op te halen bij een winkel of ‘click and buy’ afhaalpunt. Zo zijn er jaarlijks al duizenden mensen die hun abonnement online afsluiten.

Er bestaan een aantal websites waar je al heel makkelijk de verschillende aanbieders kunt vergelijken. Deze websites zijn:

Typhone.nl
Bij Typhone vinden klanten gsm-aanbiedingen en goedkope abonnementen van alle providers en merken. Er kan gekozen worden uit een sim only abonnement of een abonnement met telefoon. Verlengen of overstappen naar een andere provider kan ook bij Typhone.nl. Naast de goede en snelle service heeft Typhone.nl al ruim 15 jaar ervaring.

Update: Typhone is failliet verklaard.

Mobiel.nl
Mobiel.nl, voorheen Studentmobiel.nl, verkoopt sinds 2000 abonnementen en telefoons via hun website. Mobiel.nl is een officieel verkooppunt van alle Nederlandse mobiele netwerken en biedt naast een uitstekende service een duidelijke website met overzichtelijke aanbiedingen.

Belsimpel.nl
Belsimpel.nl is het adres op internet waar je terecht kunt voor alle mobiele wensen. De website heeft een groot assortiment aan mobiele telefoons en abonnementen. Daarbij biedt de website aanvullende diensten aan die tegen voordelige prijzen snel vanuit eigen voorraad geleverd kunnen worden. Door grootschalige inkoop heeft Belsimpel.nl altijd scherpe prijzen en met een retoursperiode van 31 dagen kunnen klanten rustig en veilig shoppen.

Phonehouse.nl
Phone House is sinds 1998 een toonaangevende verkoper van mobiele telefoons en abonnementen en heeft momenteel ongeveer 1,5 miljoen klanten en meer dan 200 vestigingen door heel Nederland. Naast de webwinkel, heeft Phone House ook verschillende Nederlandse Samsung Experience Stores. Bij Phone House kunnen klanten naast een zeer uitgebreid assortiment tevens een helder en eerlijk advies verwachten dat past bij hun manier van bellen of internetten.

Bestel je liever direct bij een provider, dat kan ook! De volgende providers bieden op hun website de mogelijkheid om ook online een mobiel abonnement te vergelijken en af te sluiten:

KPN
Hoewel de abonnementen van KPN niet altijd even goedkoop zijn, krijgen klanten wel waar voor hun geld. De klantenservice en het netwerk zijn uitstekend en ook qua 4G netwerken krijgen klanten bij KPN de snelheid van 225 Mbit/s. Dankzij het uitgebreide netwerk hebben klanten vrijwel overal in Nederland bereik.

Vodafone
Vodafone biedt al haar abonnementen aan met een hoge internetsnelheid en de telefoonabonnementen met 4G hebben het snelste internet van alle providers. Omdat Vodafone op internationaal gebied een grote provider is, is het door Vodafone goedkoper gemaakt om vanuit en in het buitenland te bellen. Handig voor klanten die vaker in het buitenland zijn dus.

Simyo
Simyo is een goedkope sim only provider die gebruik maakt van het betrouwbare KPN netwerk. Simyo heeft altijd voordelige aanbiedingen, ongeacht of je een klein of uitgebreid abonnement wilt. De standaard internetsnelheid is 14,4 Mbit/s maar is uit te breiden naar een 4G snelheid van 150 Mbit/s. Voor een sim only provider met voordelige tarieven is dit zeer snel internet. Ondanks de voordelige tarieven zijn klanten zeer te spreken over Simyo en haar klantenservice.

Tele2
Tele2 is een goede provider voor mensen die goedkoop uit willen zijn. Vaak is de prijs voor een abonnement inclusief telefoon het goedkoopst bij Tele2. Naast goedkope abonnementen heeft Tele2 tevens een eigen netwerk en een hoge downloadsnelheid die wel kan oplopen tot 225 Mbit/s.

T-Mobile
Naast de voordelige tarieven krijgen klanten tevens standaard 4G internet op hun mobiel. Sinds eind oktober heeft T-Mobile landelijke dekking en het netwerk is in 2016 zelfs uitgeroepen tot beste netwerk van Nederland. Een stabiel netwerk, hoge downloadsnelheid en goedkope sim only aanbiedingen maken deze provider zeer aantrekkelijk.

Telfort
Bij deze aanbieder kunnen klanten niet altijd terecht voor de nieuwste high-end toestellen en uitgebreide abonnementen. Telfort biedt voornamelijk goedkope abonnementen aan en worden daardoor ook vaak ‘superkoopjes’ genoemd. Telfort maakt gebruik van het stabiele KPN netwerk en ook qua internet kunnen er hoge snelheden gehaald worden.

Online mobiele abonnementen vergelijken

Je kunt online gemakkelijk een bijpassend telefoon abonnement samenstellen en afsluiten aan de hand van je eigen wensen en keuzes. Vervolgens kun je daar meteen gebruik van maken, en laten bezorgen of ophalen, zodat je zo snel mogelijk kunt bellen, sms’en en internetten!

Voor het aanschaffen van een abonnement is het internet dus de ideale plek. Al het aanbod is online te vinden, waardoor je dus gemakkelijk kunt vergelijken en genoeg tijd hebt om zelf een keuze te maken. Maar waar vind je nou een online abonnement? En welke provider is het best?

Probeer goed te kijken naar het telefoon abonnement dat je afsluit en kijk bijvoorbeeld ook naar de verschillende aanbiedingen die er beschikbaar zijn. Het is de kunst om een abonnement te vinden, voor een goede prijs en dat dat qua onderdelen ook nog eens volledig aan je wensen voldoet. Wij helpen je hier uiteraard graag mee op weg via de sim only vergelijker of mobiel abonnement vergelijker.

Heb je nog meer vragen?

Heb je nog vragen? MobielAbonnement.nl staat je graag te woord. Bekijk onze blog of neem contact met onze support-afdeling.


Volg ons op