Vind alle providers en alle telefoons

Telfort biedt onder anderen mobiele telefonie, internet en televisie aan. Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen bij het bedrijf terecht. Telfort is aangesloten op het netwerk van KPN.

Abonnementen van Telfort


Telfort biedt drie verschillende soorten abonnementen aan: prepaid, sim-only en met toestel. Klanten kunnen kiezen voor drie varianten van het sim-only abonnement:

  • 300 belminuten + 100 sms’jes
  • 300 belminuten + 100 sms’jes + 1000 MB internet
  • 300 belminuten + 100 sms’jes + 500 MB internet

De verschillende bundels zijn met elkaar te combineren. Daarnaast kan de klant kiezen voor een ‘Internetversneller’. Dat is feitelijk toegang tot het 4G-netwerk.

Geschiedenis van Telfort

Telfort werd in 1996 opgericht, als een samenwerking tussen British Telecom en de Nederlandse Spoorwegen. Het bedrijf zelf heette Telfort, maar de merknaam voor mobiele telefonie was ‘O2’. Later veranderde de naam weer naar ‘Telfort’.

Na 2008 kocht Telfort verschillende telecombedrijven. Zo verdwenen de namen Speedlinq, Tiscali en 12move. Daarmee richtte de aanbieder zich nog meer op (mobiel) internet. Een jaar later gaat de provider een contract aan met smartphonefabrikant Huawei.

Fysieke winkels
Wie hulp nodig heeft, kan langsgaan bij één van de achttien fysieke Telfort winkels, in onder anderen Leeuwarden, Groningen, Assen, Zwolle, Amsterdam en Haarlem. Daar staan medewerkers klaar om ondersteuning te bieden. Bij de winkels zijn ook telefoons te koop.

Pin Only
In 2010 voerde Telfort het zogenaamde 100% Pin Only-beleid in. Dat houdt in dat klanten in de winkels alleen nog kunnen pinnen als ze bijvoorbeeld een telefoon kopen. Op die manier wil Telfort de veiligheid vergroten. Contant geld was een te groot risico, voor zowel de klant als Telfort zelf.

Voor de zakelijke klant
Bij Telfort staat naar eigen zeggen de klant centraal. Daar probeert de aanbieder ook de producten op af te stemmen. Telfort biedt dus veel kwaliteit tegen een lage prijs. Voor consumenten moet de factuur helder zijn, maar ook voor zakelijke klanten. Wie een bedrijf heeft, moet de factuur toevoegen aan de boekhouding. Daar houdt Telfort rekening mee.

Reclames
Telfort staat bekend om de reclame waarin een ‘rijke kakker’ een heuse ‘kortingspakker’ wordt. Daarmee beeldt Telfort uit dat klanten een kunnen verwachten voor een zachte prijs.

Heb je nog meer vragen?

Heb je nog vragen? MobielAbonnement.nl staat je graag te woord. Bekijk onze blog of neem contact met onze support-afdeling.


Volg ons op