Vind alle providers en alle telefoons

Telefoon inleveren bij Zonzoo

Zonzoo is in die periode uitgegroeid tot marktleider in het verwerken van elektronische consumentenproducten. Het bedrijf refereert naar haar diensten als ‘het verlengen van de gebruiksduur van elektronische apparaten’.

Het is Zonzoo inmiddels gelukt om grote successen te boeken. Zo hebben zij miljoenen oude telefoons en smartphones gered van de vuilnisbelt en ervoor gezorgd dat de apparaten worden hergebruikt of recyclet. Daarnaast hebben zij maar liefst 12 miljoen euro geschonken aan goede doelen. De goede doelen zijn actief bezig met het verduurzamen van de wereldeconomie.

Kosteloos eenvoudig versturen naar Zonzoo

Op de website van Zonzoo kan er eenvoudig worden gezocht naar de telefoon in kwestie. Vervolgens staan er twee prijzen vermeld die je als consument kunt ontvangen. Eén prijs is van kracht wanneer de telefoon werkt, de andere prijs krijg je wanneer de telefoon niet meer werkt. Vervolgens kan je de gewenste betalingsmethode invullen samen met je contactgegevens.

Er worden maar een beperkt aantal merken geaccepteerd door Zonzoo. Dit zijn toestellen van Apple, BlackBerry, HTC, LG, Nokia, Samsung en Sony Ericsson. Binnenkort zullen er meer telefoons worden geaccepteerd, waaronder Huawei.

Zonzoo stuurt vervolgens een adreslabel op per e-mail. Deze kan op een envelop of pakket worden geplakt, zo kan het toestel kosteloos naar Zonzoo worden toegestuurd.

De betaling wordt na een test en validatie meteen voldaan op je bankrekening. Het proces is zo gemakkelijk mogelijk gemaakt dat iedere consument in staat is het te doen. De betaling geschiedt vaak al een aantal dagen nadat het toestel is opgestuurd. Op deze manier wil Zonzoo zorgen dat meer consumenten ervoor kiezen om toestellen te laten recyclen.

De telefoons die Zonzoo ontvangt worden tevens uitvoerig getest op diefstal. Wanneer blijkt dat het toestel is gestolen wordt er direct contact opgenomen met de politie.

Ga naar de website van Zonzoo >>

Heb je nog meer vragen?

Heb je nog vragen? MobielAbonnement.nl staat je graag te woord. Bekijk onze blog of neem contact met onze support-afdeling.


Volg ons op