Vind alle providers en alle telefoons

GSM Loket is actief aan het zoeken naar innovatieve methode en services die zij aan consumenten kunnen aanbieden. Hiermee willen ze de goederenstroom van gebruikte elektronica reguleren om zo te zorgen voor minder afval. GSM Loket zorgt ervoor dat de telefoons opnieuw worden gebruikt in een ontwikkelingsland, of de waardevolle onderdelen worden gerecycled. Consumenten kunnen hun telefoon via de website aanmelden, waarnaar zij thuis een envelop ontvangen om de telefoon op te sturen. Daarnaast is het mogelijk om op andere webshops maar ook in winkels je telefoon in te leveren.

Het bedrijf heeft een groot netwerk wanneer het gaat over de recycle industrie. Zo hebben zij intensief contact met operators, fabrikanten en grote bedrijven. GSM Loket participeert daarnaast ook in projecten waarbij de opbrengst van de mobiele telefoons wordt geschonken aan een goed doel.

Doordat de website connecties heeft met veel partners bieden zij leuke extra’s aan. Besluit je om je telefoon te laten recyclen met GSM Loket, dan krijg je bij Smart2Have 15 euro korting op je nieuwe telefoon. Het geld van de opbrengst kan je tevens ook gebruiken voor de aanschaf van je nieuwe telefoon, wat resulteert in nog meer korting.

GSM Loket doet er alles aan om consumenten te stimuleren hun telefoon en andere elektronica te recyclen. Zij vinden dat momenteel te weinig consumenten zich bewust zijn van de mogelijkheden tot recycling. De waarde van telefoononderdelen zijn hoog, aangezien er veel waardevolle edelmetalen in de telefoon zitten. Door deze in te leveren kunnen deze weer opnieuw roden gebruikt. Dit kan bijvoorbeeld in de automobiel industrie, elektronica, weg en waterbouw en juwelen.

Ga naar de website van GSM Loket >>

Heb je nog meer vragen?

Heb je nog vragen? MobielAbonnement.nl staat je graag te woord. Bekijk onze blog of neem contact met onze support-afdeling.


Volg ons op