Vind alle providers en alle telefoons

Solliciteren

Ben je op zoek naar een leuke baan? Steeds meer Nederlanders reageren op een online vacature. MobielAbonnement.nl geeft tips voor apps waar men vacatures kan vinden, geeft uitleg over de veiligheid en legt uit hoe je fouten in online brieven kunt voorkomen.

De tijd van het vinden van een baan via een vacature in de krant is voorbij. Tegenwoordig gebruiken we daar onze smartphones en tablets voor. Een groot deel van het sollicitatieproces verloopt nu via het internet. Handig, maar het brengt ook een paar punten met zich mee die niet over het hoofd mogen worden gezien. Het is bovendien belangrijk voorzichtig om te gaan met de persoonlijke gegevens die daarbij verstuurd worden.

solliciteren

Veilig online solliciteren

Online solliciteren gebeurt tegenwoordig steeds vaker. Dat brengt wel een aantal veiligheidsrisico’s met zich mee. Wat zijn deze risico’s en hoe zijn deze te ondervangen? MobielAbonnement.nl geeft tips om veilig online te solliciteren.

solliciteren via apps

Solliciteren via apps

Wie op zoek is naar een leuke baan, kan het eens over een andere boeg gooien: solliciteer online! Met vacature-apps kunnen openstaande vacatures gevonden worden. Met andere apps kunnen smartphonegebruikers meteen solliciteren. MobielAbonnement.nl legt uit hoe dit werkt.

veilig wachtwoord

Toegang geven van apps

Online solliciteren is handig en snel. Apps maken het solliciteren en het vinden van vacatures nog eenvoudiger. Vaak vragen deze applicaties om toegang tot verschillende diensten. Is dat veilig? Welke gegevens zijn slim om te delen en welke niet? MobielAbonnement.nl ging op zoek naar antwoorden. Lees hier de uitkomsten van ons onderzoek.

autocorrect

Autocorrect

Automatische correctie (autocorrect) is vaak erg handig, maar het kan ook voor gênante fouten in sollicitatiebrieven zorgen. Wij leggen uit hoe deze functie uitgeschakeld kan worden en hoe de automatische taalcontrole op iPhones en Android-toestellen werkt.

Heb je nog meer vragen?

Heb je nog vragen? MobielAbonnement.nl staat je graag te woord. Bekijk onze blog of neem contact met onze support-afdeling.


Volg ons op