Vind alle providers en alle telefoons

Solliciteren via je smartphone

Intro solliciteren

Intro solliciteren vervolg

Veilig online solliciteren

Online solliciteren gebeurt tegenwoordig steeds vaker. Dat brengt wel een aantal veiligheidsrisico’s met zich mee. Wat zijn deze risico’s en hoe zijn deze te ondervangen? MobielAbonnement.nl geeft tips om veilig online te solliciteren.

Solliciteren via apps

Wie op zoek is naar een leuke baan, kan het eens over een andere boeg gooien: solliciteer online! Met vacature-apps kunnen openstaande vacatures gevonden worden. Met andere apps kunnen smartphonegebruikers meteen solliciteren. MobielAbonnement.nl legt uit hoe dit werkt.

Gezinsaward

Toegang geven van apps

Online solliciteren is handig en snel. Apps maken het solliciteren en het vinden van vacatures nog eenvoudiger. Vaak vragen deze applicaties om toegang tot verschillende diensten. Is dat veilig? Welke gegevens zijn slim om te delen en welke niet? MobielAbonnement.nl gaat op zoek naar antwoorden.

Gezinsaward

Autocorrect

Automatische correctie (autocorrect) is vaak erg handig, maar het kan ook voor gênante fouten in sollicitatiebrieven zorgen. Wij leggen uit hoe deze functie uitgeschakeld kan worden en hoe de automatische taalcontrole op iPhones en Android-toestellen werkt.

Autocorrect in- of uitschakelen?

Heb je nog meer vragen?

Heb je nog vragen? MobielAbonnement.nl staat je graag te woord. Bekijk onze blog of neem contact met onze support-afdeling.


Volg ons op