Vind alle providers en alle telefoons

Robin Mobile heeft de overtuiging dat de telecomwereld dringend moet veranderen. Andere mobiele aanbieders berekenen extra kosten als de klant buiten de bundel gaat. Dat doet deze provider niet. Robin Mobile spreekt een vast bedrag per maand af, waarvoor de klant onbeperkt kan bellen, sms’en en internetten. Daarmee is de provider de eerste provider die ongelimiteerd gebruik aanbiedt.

Abonnementen van Robin Mobile


De bedragen per maand kunnen verschillen. Dat komt doordat de klant zelf bepaalt voor welke snelheid hij of zij wil betalen. Zo kost het ‘Gewoon Snel’ abonnement 29,95 euro per maand. De datasnelheid bedraagt dan maximaal 800 KB per seconde. Voor een tientje extra ligt de data snelheid rond de 2 MB per seconde. Voor 49,95 euro per maand krijgt de klant een ‘Super Snel’ abonnement, met een datasnelheid van 8,2 MB per seconde.

Nooit meer bijbetalen
De naam Robin Mobile komt van ‘Robin Hood’. De Engelse volksheld was tegen het systeem en de gevestigde orde. Datzelfde geldt voor de provider. Daarom biedt de provider een abonnement voor 29,95 euro per maand. Hoeveel klanten ook verbruiken, ze betalen nooit bij. Eigenaar van het bedrijf is Wilfred Rottier, die een paar jaar geleden ook betrokken was bij prepaid provider Ortel Mobile.

Op de site van Robin Mobile staat een schema waarbij de klant kan zien welk mobiel abonnement het best afgesloten kan worden. Zo past het ‘Super Snel’-abonnement het best bij consumenten die vaak YouTube filmpjes bekijken, gebruikmaken van Uitzending Gemist, of naar andere HD video’s kijken. Voor het luisteren naar internet radio en Skype of FaceTime is het ‘Heel Snel’ pakket al genoeg.

Voor de zakelijke markt

Wie zakelijk belt, sms’t en internet, kan ook terecht bij Robin Mobile. Voor 39,95 euro per maand kan de zakelijke klant ook ongelimiteerd bellen, sms’en en internetten. Standaard heeft de klant dan een abonnement op het 3G-netwerk van KPN. Het voordeel voor zakelijke klanten is dat medewerkers van het bedrijf zoveel data kunnen verbruiken als ze willen, zonder het bedrijf op kosten te jagen.

Het SIM only Simpack
Overstappen naar Robin Mobile kan online, via de website van de provider. Wie toch liever afsluit bij een fysieke winkel, kan sinds oktober 2014 het Robin Mobile sim only Simpack kopen. Het pakket is dan exclusief verkrijgbaar bij één van de PostNL postkantoren.

Heb je nog meer vragen?

Heb je nog vragen? MobielAbonnement.nl staat je graag te woord. Bekijk onze blog of neem contact met onze support-afdeling.


Volg ons op