Vind alle providers en alle telefoons

Over

MobielAbonnement.nl wil consumenten en bedrijven helpen om een beter inzicht te krijgen in mobiele telefonie. Daarom bieden wij informatie over het vergelijken en kiezen van mobiele abonnementen en toestellen. De kosten voor mobiele telefonie zijn onderdeel van de vaste lasten en komen iedere maand terug. Soms kunnen ze een grote kostenpost zijn. Daar kan iets aan gedaan worden. Zo is het bijvoorbeeld raadzaam om over te stappen naar een andere provider.

Tijd besparen

Doordat de Nederlandse telecommarkt zo snel verandert, zien veel consumenten en bedrijven door de bomen het bos niet meer. Er zijn vier grote aanbieders die op hun beurt dochterondernemingen hebben. Daarnaast zijn er nog talloze virtuele spelers. Daardoor lijkt het soms ingewikkeld om het juiste mobiele abonnement te vinden. Het gevolg is dat men urenlang zoekt naar een geschikt abonnement, maar zonder het gewenste resultaat. Dat behoort dankzij deze website tot het verleden.

Financiële beslissingen

Wij realiseren ons dat financiële beslissingen altijd zeer persoonlijk zijn. Ze zijn gebaseerd op de situatie van een individu. Dat neemt niet weg dat wij vinden dat algemene informatie over mobiele telefonie vrij toegankelijk moet zijn. Met dat doel voor ogen probeert MobielAbonnement.nl Nederland te informeren over de telecommarkt.

Goed om te weten: MobielAbonnement.nl biedt geen individueel advies. Wij kunnen alleen algemene informatie over aanbieders en de begrippen rondom telecom verschaffen. Wel kan er gebruik worden gemaakt van de vergelijkers op de website. Via deze instrumenten kunnen consumenten en bedrijven filteren op aanbieders, om zo een helder overzicht te krijgen. Deze tools zijn alleen bedoeld om het zoekproces te vergemakkelijken.

Vergelijken

Je kunt van de vergelijker gebruik maken door op ‘Mobiel Abonnement vergelijken’ of ‘Sim only vergelijken’ te klikken. Bepaal vervolgens via de schuifjes hoeveel minuten of data je nodig hebt en wat een abonnement maandelijks mag kosten. Door op ‘geavanceerde opties’ te klikken kun je nog meer wensen instellen.

Hoe kan onze website nu bestaan als alle informatie vrij toegankelijk is? Dat werkt als volgt: een bezoeker gaat op zoek naar informatie en gebruikt onze handige vergeljkingstools om een mobiel abonnement, prepaid of sim only abonnement te vinden. Hij of zij vindt een geschikt abonnement en sluit deze vervolgens af bij de aanbieder. MobielAbonnement.nl krijgt een kleine vergoeding, na goedkeuring van de mobiele aanbieder.

MobielAbonnement.nl maakt gebruik van cookies. Daarmee kunnen wij zien wat onze bezoekers interessant vinden en welke pagina’s onze bezoekers vanaf onze website bezoeken. Het is van belang om te weten dat hier geen persoonlijke gegevens in worden opgeslagen. Het is mogelijk om door te klikken naar andere pagina’s vanaf onze website. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van andere pagina’s.

Overstappen naar een andere provider is heel eenvoudig. Hoe dit precies in zijn werk gaat, leggen we uit op onze website. Mocht je er toch niet helemaal uitkomen, schroom dan niet om ons vragen te stellen. Wij zijn op verschillende manieren bereikbaar. Waar kunnen wij jou mee helpen?

Heb je nog meer vragen?

Heb je nog vragen? MobielAbonnement.nl staat je graag te woord. Bekijk onze blog of neem contact met onze support-afdeling.


Volg ons op