Vind alle providers en alle telefoons

Mobicross

Mobicross is een aanbieder van mobiele abonnementen en sim only, die gebruikmaakt van het KPN-netwerk. De aanbieder legt de natuurlijk op ‘de community’: een plaats waar afnemers van mobiele abonnementen kunnen meepraten en meedenken over de diensten van Mobicross.

‘Jouw netwerk’

De aanbieder voert als slogan ‘Jouw netwerk’. Daarmee wil Mobicross aangeven dat de afnemer van het abonnement altijd welkom is om feedback te geven en ervaringen te delen. Daarom heet een afnemer bij Mobicross geen ‘klant’, maar ‘member van de community’.

Wie een abonnement afneemt bij Mobicross en de aanbieder aanbeveelt bij anderen, kan geld verdienen als iemand anders ook een abonnement afsluit. Dat is één van de voordelen van het lidmaatschap van de community.

Abonnementen

Mobicross biedt sim-only abonnementen en abonnementen met toestel aan. Zowel particulieren als zakelijke gebruikers kunnen deze abonnementen afnemen. Afnemers van een mobiel abonnement kunnen kiezen tussen het 3G- en het 4G-netwerk. De dienst heeft standaard een looptijd van 12 of 24 maanden.

Liever een toestel bij het abonnement? Bij afname van een mobiel abonnement, mag de Mobicross Member een toestel uitkiezen. De prijs voor dit toestel komt maandelijks bij de abonnementskosten op. Het is ook mogelijk eenmalig het toestel te betalen. Dan brengt de aanbieder maandelijks alleen de abonnementskosten in rekening.

Bundels

De kleinste bundel begint vanaf 100 belminuten of 100 sms’jes per maand. De grootste bundel heeft een onbeperkt aantal belminuten, sms’jes en MB’s. Wel geldt daarvoor een Fair Use Policy van maximaal 10.000 minuten, 10.000 sms’jes en 10.000 MB.

3-in-1 SIMkaart

Na bestelling van een abonnement, ontvangt de nieuwe member 3 formaten simkaarten in één. De afnemer kan deze kaart zelf doordrukken tot het gewenste formaat. Zo past de simkaart altijd. Het is ook mogelijk om van een nano sim-kaart weer een micro sim-kaart te maken.

3G en 4G

De afnemer bepaalt zelf of hij of zij gebruik wil maken van het 3G- of het 4G-netwerk. Mobicross belooft een 100 procent landelijke dekking op het 4G-netwerk. Dit komt doordat de aanbieder gebruikmaakt van het netwerk van KPN. Wie voor 4G kiest, kan bij bestelling ook direct een geschikte smartphone uitzoeken. Datzelfde geldt voor 3G.

Service

De klantenservice van Mobicross is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00. Men kan telefonische ondersteuning krijgen op het telefoonnummer 088 – 222 9 222. Dit is een lokaal telefoonnummer, waarvoor een lokaal tarief geldt. Daarnaast is het mogelijk gebruik te maken van het contactformulier op de website van de aanbieder.

Heb je nog meer vragen?

Heb je nog vragen? MobielAbonnement.nl staat je graag te woord. Bekijk onze blog of neem contact met onze support-afdeling.


Volg ons op