Vind alle providers en alle telefoons

Beste provider van 2015

Nederland telt inmiddels wel 50 aanbieders van mobiele telefonie. Zelfs de supermarkt heeft al een eigen provider.

Met zo veel verschillende aanbieders van mobiele abonnementen zijn de vragen: “Wie is de beste provider?” en “Voor welke provider kan ik het best kiezen?” steeds moeilijker te beantwoorden. Daarom helpt MobielAbonnement.nl.

Wat is ‘de beste’?

Wanneer is een provider ‘de beste provider van Nederland?’ Kijken we alleen naar de prijs, of betalen we liever iets meer voor een goede service? En hoe zit het met de dekking van mobiel internet? Hoe snel is het mobiele internet? Heeft de provider een ruim aanbod? Luistert de provider naar haar afnemers?

Dat soort vragen bepalen wie ‘de beste provider van Nederland’ is. We zijn benieuwd naar wat de afnemer echt van zijn of haar provider vindt. Bovendien: een goed presterende aanbieder, die voor haar afnemers zorgt, verdient het om in het zonnetje gezet te worden.

Onderdelen

We verdelen ons onderzoek in 2 categorieën: mobiel abonnement met telefoon, en sim only. Binnen deze categorieën splitsen we de vragen in subcategorieën. We doen onderzoek naar:

  • De betaalbaarheid van de provider;
  • De klantenservice;
  • Tevredenheid over de provider;
  • Het bereik;
  • Het aantal storingen.

Dit zijn de belangrijkste peilers. De meeste consumenten kijken bij hun zoektocht naar een geschikte provider naar deze onderwerpen. Vandaar dat we deze criteria gebruiken om uit te vinden wie ‘de beste provider van Nederland’ is.

De vragen:

Vragen voor mobiel + abonnement:

[poll id=”7″]
[poll id=”2″]
[poll id=”3″]
[poll id=”4″]
[poll id=”5″]
[poll id=”6″]

Vragen voor sim only abonnementen:

[poll id=”8″]
[poll id=”9″]
[poll id=”10″]
[poll id=”11″]
[poll id=”12″]

Heb je nog meer vragen?

Heb je nog vragen? MobielAbonnement.nl staat je graag te woord. Bekijk onze blog of neem contact met onze support-afdeling.


Volg ons op