Vind alle providers en alle telefoons

Ben is een low-budget provider, die gebruikmaakt van het netwerk van T-Mobile. De provider staat bekend om zijn maandelijkse opzegtermijn. Wie niet tevreden is, kan direct opzeggen en de volgende maand voor een andere provider kiezen.

Abonnementen van Ben

De provider biedt abonnementen aan met een jaarcontract, of met een maandelijks contract. Daarbij kunnen klanten de keuze maken tussen 100, 300, of een onbeperkt aantal belminuten en SMS’jes. Standaard biedt Ben geen internet aan in de bundels. De klant kan zelf tot 2500 MB bijbestellen. Vanaf 1500 MB kan de klant gebruikmaken van 4G, met snelheden tot 25 Mbps. De grootgebruiker kan kiezen voor 1000 sms’jes extra.

Sim only
Ben begon als zelfstandige provider, maar in 2002 kocht Deutsche Telekom (T-Mobile) de provider. Het bedrijf is nog altijd eigendom van T-Mobile. In 2003 verdween de telecomprovider tijdelijk even van de telecommarkt. Het moederbedrijf besloot de naam ‘Ben’ om te dopen in ‘T-Mobile‘. In 2008 kwam de naam ‘Ben’ terug, als aanbieder van sim only-abonnementen en prepaidkaarten.

In mei 2013 stopte Ben met het verkopen van prepaid-simkaarten. Sindsdien richt Ben zich alleen nog op de verkoop van mobiele abonnementen. De prijs van een abonnement varieert tussen de 4,50 en 20 euro. Wie kiest voor een jaarlijks abonnement, krijgt abonnementen tegen een lagere prijs aangeboden. De korting geldt 24 maanden, daarna gelden de normale tarieven.

Klantenservice

Klanten van Ben kunnen contact opnemen met de klantenservice via een gratis 0800-nummer. Daarnaast heeft de provider een aparte pagina met de meest gezochte onderwerpen. Ook kunnen nieuwe klanten op de pagina ‘Klantenservice’ hun eerste factuur vinden.

Netwerk van T-Mobile
Wie kiest voor Ben, maakt gebruik van het netwerk van T-Mobile. T-Mobile behoort tot één van de vier grootste netwerken in Nederland, naast Vodafone, KPN en Tele2. Door te kiezen voor Ben krijgt de klant de kwaliteit van het netwerk van T-Mobile, maar niet tegen de prijs van een T-Mobile-abonnement.

Foto: AnnaBoukema.nl

Heb je nog meer vragen?

Heb je nog vragen? MobielAbonnement.nl staat je graag te woord. Bekijk onze blog of neem contact met onze support-afdeling.


Volg ons op