Vind alle providers en alle telefoons

T-Mobile abonnementen

T-Mobile is één van de grootste Nederlandse telecomproviders op de telefoniemarkt. Het bedrijf heeft ruim 4,9 miljoen klanten, zowel particuliere als zakelijke gebruikers.

Het is onderdeel van Deutsche Telekom Group. Dat bedrijf is één van de grootste ondernemingen op het gebied van communicatie ter wereld, zo schrijft de provider zelf op de website.

T-Mobile abonnementen

Gratis 4G
Wie in 2013 al klant van T-Mobile was, krijgt gratis toegang tot het 4G-netwerk. T-Mobile was één van de pioniers op het gebied van het snellere netwerk. Oorspronkelijk bood de provider alleen toegang in de vier grote steden, maar in 2014 kunnen klanten in steeds meer steden en gebieden in de Randstad gebruikmaken van 4G. In 2015 moet een meerderheid van de klanten toegang tot 4G hebben.

Abonnementen
Bij T-Mobile kan zowel de consument als de zakelijke klant zelf het mobiele abonnement samenstellen. Consumenten doen dat met ‘Stel Samen’ en zakelijke klanten met ‘Helder’. Uiteindelijk betaalt de klant alleen voor wat hij of zij daadwerkelijk nodig heeft.

De provider biedt niet alleen sim only-abonnementen aan, maar ook abonnementen waarbij een toestel te koop is. Daarnaast kan men kiezen voor 4GMAX, waarbij de maximale snelheid op kan lopen tot 120 megabyte per seconde.

T-Mobile in het buitenland

Klanten die regelmatig naar het buitenland gaan, kunnen tegen een aangepast tarief blijven bellen, sms’en en internetten. In Duitsland maken dagelijks meer dan 128 miljoen klanten gebruik van het netwerk van T-Mobile. In Nederland zijn dat ruim 4,9 miljoen consumenten en zakelijke klanten.

Maatschappelijk verantwoord
T-Mobile denkt ook na over de komende generaties. De provider wil er immers voor iedereen zijn. Daarom is T-Mobile is 2007 begonnen aan een samenwerkingsverband met hulpverleningsorganisatie War Child. T-Mobile is de directe communicatiepartner van War Child. Consumenten die T-Mobile Extra punten sparen, kunnen deze punten inruilen voor een donatie aan het goede doel. Ook kunnen klanten hun oude telefoon inruilen. De waarde van de oude telefoon wordt dan overgemaakt als donatie aan War Child.

Heb je nog meer vragen?

Heb je nog vragen? MobielAbonnement.nl staat je graag te woord. Bekijk onze blog of neem contact met onze support-afdeling.


Volg ons op